Tuesday, 4 December 2012

♥ Aziera Adenan's Segmen ♥

Assalamualaikum...

Hari ni..buat pertama kalinya..GADIS nk join segmen yg pertama kali jugak di anjurkan oleh cik Aziera Adenan. Kalo ade rezeki,Alhamdulillah...Sebab cik ni ade sediakan 3 hadiah utk blogger yg bertuah..syarat2 pn senang je..kalo korg nk join,klik je gmbar kt bwh ni..owh yaa..tarikh tutup 23/12/2012 tau...


 'created by GADIS' huhuu jgn marah cik Aziera Adenan
reben tu GADIS culik kat awak punya favicon..huhuu

**********
Soalan dari Aziera Adenan:

Nama: Nur Hazwani Binti Samsudin a.k.a GADIS

Umur: 22 tahun 9 bulan 16 hari

♥ Tarikh lahir: Tanggal 18 haribulan 2 tahun 1990

Sekolah: Sek Men Teknik Klang, Selangor

♥ Hobi: Editing ( smpai lebam pun xpe..hehee )

Bakat lain: Boleh bermain game The Sims tanpa mempeduli pasal makan.. sgt berbakat kn? :P

♥ Personaliti: Dalam serius ade gelak + dalam gelak ade serius = HORROR

Warna kegemaran: Warna-warna yang ada dlm blog GADIS

Makanan kegemaran: Laksa Penang..wlupn asal dr Johor..huhuu

Minuman kegemaran: Air Barli Suam

Nombor kegemaran: 8

Perkara yang paling membuat anda stress: Mendengar orang pot pet pot pet :) stress sgt...

Mood anda ketika ini: Awesome!

Filem yang membuat anda mengalirkan air mata: Kungfu Hustle (gelak sampai mengalir air mate!)

Harapan masa depan: Kehidupanku menjadi lebih baik

Nama kawan baik anda: Semua kawan2 saya baik..termasuk awak ^^

Status anda? [Single/taken/married/etc]: Not Available

Apakah benda yang anda inginkan sehingga kini: Bisnes sendiriiiiii..

Haiwan kegemaran: Ikan guppy / Ikan laga

Luar negara yang ingin anda melancong: Europe

Siapakah idola anda: Kedua Ibubapa saya yg saya sayangi

Tempat yang paling indah pernah anda lawati: Almost semua pantai ketika matahari baru nak terbit

♥ Adakah anda takut pada hantu: Tengok pada jenis hantu jgak..contoh kalau kacang hantu x takut laa..hahaha

Siapakah orang terakhir yang telah buat anda ketawa: JAMBU ( coz ngah tgk MLM mggu ke 3,peace yoo)

♥ Jika anda memiliki RM1 juta, apa yang anda akan buat dengan duit itu: Membina Masjid (Rumah Allah)


psstt..dgr citer segmen ni mendapat sambutan..TAHNIAH cik Aziera Adenan ^^

GADIS


No comments:

Post a Comment